Välkommen till Stockholms Kultursällskap för Ånga och Järnväg
  Tågslapp

Välkommen att besöka Tågsläpp med Tågmarknad i Krylbo Lokstall!

Söndagen den 28 april mellan klockan 10 och 16.

Stockholms Kultursällskap för Ånga och Järnväg (SKÅJ) är en ideell förening som bedriver museitågstrafik på Trafikverkets spår. Vi kör populära resor med veterantåg till olika kulturella evenemang, som operor, konserter, musikaler och teaterföreställningar. Regelbundet körs på helger i augusti till Opera på Skäret utanför Ställdalen, revy- eller teaterresor några lördagar i oktober och november samt julbordsresor några helger i november/december. Det går också bra att hyra vårt tåg för Ditt eget evenemang!

Efter vinterns arbete med SKÅJs lok och vagnar är det dags att visa upp en del av våra lok och vagnar och verksamheten i Krylbo. Kom och besök SKÅJs lokstall på Vansjövägen 5 A i Krylbo. Lokstallet är öppet – kom dit och se resultatet av vinterns arbete samt diskutera museitåg med oss över en kopp kaffe.

Det kommer också att vara en Tågmarknad i lokstallet med flera inbjudna säljare som säljer modeller, böcker, filmer m m. Säljarna är Boren Train, JInF, LG hobbyservice, MJ-magasinet, Pervald MJ, Per-Erik Svennar, TNF och TågCentralen. Vi planerar också ett tåg från Stockholm C över Västerås och Ängelsberg till Avesta Krylbo på söndagsmorgonen. Gå till sidan för resor för att läsa mer.

Det är fri entré och kaffet, det bjuder vi på.

Ytterligare information på telefon 08-82 27 35.

Varmt välkommen önskar Stockholms Kultursällskap för Ånga och Järnväg

SKÅJ

 
 
 
  Stockholms Kultursällskap för Ånga och Järnväg (SKÅJ) är en ideell förening som bedriver museitågstrafik på Trafikverkets spår. Vi kör populära resor med veterantåg till olika kulturella evenemang, som operor, konserter, musikaler och teaterföreställningar. Regelbundet körs på helger i augusti till Opera på Skäret utanför Ställdalen, Revy- eller teaterresor några lördagar i oktober och november samt julbordsresor några helger i november/december. Det går också bra att hyra vårt tåg för Ditt eget evenemang!  
 

 Det har varit  1271 besök sedan den 15 febr 2014.
Powered by LEP